Mini E-Bok Psykoedukasjon

PSYKOEDUKASJON

Psykoedukasjon handler om å lære om diagnosen eller sykdommen eller tilstanden sin, med mål om å bedre forstå egne reaksjoner, utfordringer og behov. Endemålet er å bedre kunne håndtere egen hverdag framover. Det er vanlig å tilby psykoedukasjon for ny-diagnostiserte autistiske personer og/eller deres foresatte, men for å unngå misforståelser er det viktig å tilpasse informasjonen til den autistiske personens forståelse av kommunikasjon.

For mange barn, unge og voksne med diagnoser innen autismespekteret, eller andre nevrodiverse tilstander, er det også et mål å bedre selvbildet i takt med forståelsen av seg selv. Å leve med autisme kan være helt OK og til og med veldig bra! 

I denne mini E-boken tar vi for oss hvordan psykoedukasjon for autistiske mennesker bør være. Vi ser  på mål, innhold og utforming av tiltaket.

Mini E-boken er på totalt 10 sider.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, 2023

Pris: Kr. 35,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Order summary

Psykoedukasjon bilde

Mini E-Bok Psykoedukasjon

Å jobbe med å forstå seg selv!

NOK 35
Totalt beløp NOK 35

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375