Webinaropptak Autisme og kjønnsidentitet

1,5 timers webinaropptak om autisme og kjønnsidentitet

I dette webinaret tar vi for oss hvordan mange mennesker opplever et misforhold mellom biologisk og opplevd kjønn, også kalt kjønnsinkongruens. Mange av disse opplever også kjønnsdysfori, en tilstand der man opplever et ubehag forårsaket av manglende samsvar mellom kjønnsidentitet og kjønnet en ble tildelt ved fødsel, samt kjønnsrollen som assosieres med dette.

Vi fokuserer på dette fenomenet knyttet til autistiske mennesker spesifikt. Hvordan kan det være å ikke kjenne seg igjen eller føle seg vel i det kjønnet man er tildelt ved fødsel? Hvordan skal familie og fagfolk forholde seg til dette? Og hvordan kan vi best støtte personer som har det slik? Vi kommer også inn på spørsmålet om det virkelig er kjønnsinkongruens, eller kanskje en generell identitetsusikkerhet.

Målgruppe for webinaret er både familiemedlemmer og fagfolk som er opptatt av temaet.

PDF av lysbildene som brukes er inkludert i produktet.

Foreleser: Torill Fjæran-Granum

PRIS: Kr. 350,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary

Autisme og kjønnsidentitet bilde

Webinaropptak Autisme og kjønnsidentitet

Hvordan forstå og støtte

NOK 280
Totalt beløp NOK 280

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Webinaropptaket dekkes av Åndsverksloven, som innebærer at videresalg og videreformidling av verket utover privat bruk, ikke er tillatt. 

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375