E-bok Min Karriere

MIN KARRIERE

E-bok om å velge karriere - studier og jobb

Denne E-boken er laget til deg som står foran noen viktige valg for voksenlivet. Det er blant annet valg av utdanning og yrke. Dette er valg de aller fleste mennesker må ta når de nærmer seg voksen alder. Det er ikke lett å vite hva man har lyst til å bli eller hvordan man ønsker å ha det. Det er mye å velge mellom. Det som gjør det ekstra vanskelig er at når man velger noe, for eksempel hva slags utdanning man vil ta, så velger man også noe bort.

Boken er laget spesielt med tanke på personer med høytfungerende autisme eller Asperger syndrom (noe som synes både på referanselisten, og i deler av teksten i heftet), men kan også være nyttig for de fleste andre som trenger råd og tips i forhold til det å velge utdanning og yrke. Så selv om du ikke har noen diagnose eller du kanskje har en annen diagnose enn autisme / Asperger syndrom, kan det likevel være mye interessant for deg i denne boken. Det er fordi de fleste mennesker trenger hjelp til å velge utdanning og yrke.

E- boken starter ved valg av studieprogram på videregående, via høyskoler og universitet til valg av yrke, samt litt om hva som er gode arbeidsferdigheter.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum

Utgitt: 2021. 

PRIS: Kr. 150,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
E-bok min karriere

E-bok Min Karriere

E-bok om å velge karriere - studier og jobb

NOK 150
Totalt beløp NOK 150

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375