Om SPISS

Hvem er SPISS?

Disse jobber for SPISS

Slik jobber vi

Her finner du oss


Hvem er SPISS?

SPISS er navnet vi markedsfører oss sammen under. De som jobber for SPISS er alle selvstendig næringsdrivende og har hvert sitt foretak. Det betyr at vi har fullt ansvar for hver våre saker, inkludert all kundekontakt og fakturering. Vi opererer imidlertid med felles rammer og verdier, samt felles priser for våre tjenester. Torill Fjæran-Granum er den som grunnla SPISS og fungerer som daglig leder og administrator for gruppen, i tillegg til det direkte arbeidet for våre kunder. Det er også hun som har håndplukket de andre i gruppen. Alle som jobber for SPISS har lang erfaring og spisskompetanse innen autismefeltet. Gruppen er satt sammen slik at vi kan litt forskjellige ting og dermed utfyller hverandre og sammen representerer både dybde og bredde i vår kompetanse. Under kan du lese mer om hvem vi er og hva vi kan.

Disse jobber for SPISS

Torill Fjæran-Granum

E-post: torill@spiss.no

Telefon: +47 91304375

Les mer her!

Silje Gislefoss Netland

E-post: Silje@spiss.no 

Telefon: +47 91752151

Les mer her!

Steinar Skomedal

E-post: steinar@spiss.no

Telefon: +47 97066302

Les mer her!

Inger Mohus

E-post: inger@spiss.no

Telefon: +47 92214932

Les mer her!

Slik jobber vi

Arbeidsgang

Våre verdier

Konkret og målrettet

Ingen henvisning nødvendig

Kort ventetid

Fleksible kommunikasjonskanaler

Her finner du oss

Vår besøksadresse er Rådmann Paulsensgate 30, 1461 Lørenskog. Klikk på bildet for å se et kart!

Vi er mye på farten, så lag en avtale, slik at du vet at vi er der når du kommer!

 

SPISS kontor Rasta

Slik finner du fram

Med bil: Klikk på bildet over for å se kart. Du kan parkere gratis i gatene utenfor i inntil 2 timer. I parkeringshuset for Triaden kjøpesenter, kan du stå gratis i inntil 3 timer. Det er ca. 5 minutter å gå derfra. Du kan også velge betalparkering  Vestparken P-hus, Søster Mathildesgate 22. Det er kun 2-3 minutters gange unna.

Med kollektiv transport: Hvis du ønsker å benytte offentlig kommunikasjon til vårt kontor i Lørenskog kan vi opplyse om at bussene nr. 110, 110E, 310 og 315 stopper hos oss. FINN RUTETABELLER HER  og REISEPLANLEGGER HER. Søk i rutetabellene på bussruter under "Buss på Romerike" og "Linjer Sørum, Skedsmo og Lørenskog".  Buss stopp i nærheten: Vallerudveien og Triaden.